Louis Vuitton släpper en ny exklusiv kollektion väskor.
Louis Vuitton släpper en ny exklusiv kollektion väskor. Foto: Louis Vuitton

Louis Vuitton lanserar ny väskmodell – tidlös design i fokus

LV Pont 9 heter Louis Vuittons nya väskmodell som beskrivs som den perfekta tidlösa handväskan till en evig basgarderob. Axelremsväskan är början på en helt ny väsklinje.

Louis Vuitton lanserar LV Pont 9 – en axelremsväska i skinn som blir modehusets senaste tillskott. Väskan beskrivs som den perfekta accessoaren i en parisiskt chic och tidlös garderob och som en allround-väska som är lika träffsäker till fest som till vardags.

LÄS OCKSÅ: Chanel höjer priserna – en följd av covid-19

LV Pont 9 är Louis Vuittons senaste väska. Foto: Louis Vuitton

Namnet LV Pont 9 är en tydlig hyllning till Pont Neuf, Paris äldsta bro som ligger mitt emot Louis Vuittons kontor i den franska huvudstaden. Axelremsväskan är gjord i lyxigt kalvskinn och har två praktiska fickor inuti samt stängs med en smart magnetfunktion. Dess tjusiga, runda logotyp är hämtad från modehusets arkiv från 1930-talet. Väskan är den första ut i Louis Vuittons nya väsklinje som går under samma namn.

LÄS OCKSÅ: Allt du borde veta om Louis Vuitton

Lv Pont 9 kommer i flera olika färger – från crème till mörkaste svart – och släpps i butik och online den 17 maj. Ett exemplar blir ditt för 33 500 kronor.

Lv Pont 9 kommer i flera olika färger. Foto: Louis Vuitton
1 AV 5
Foto: Louis Vuitton
2 AV 5
Foto: Louis Vuitton
3 AV 5
Foto: Louis Vuitton
4 AV 5
Foto: Louis Vuitton
5 AV 5
Foto: Louis Vuitton