Foto: IBL

Äntligen! Nu kan vi i Sverige handla Louis Vuitton via nätet

Nu kan även vi i Sverige handla Louis Vuitton direkt från nätet. Modehuset öppnar nu sin e-handel för den svenska marknaden.

Är du ett fan av Louis Vuitton? Då kommer du älska den här nyheten. Nu lanserar det franska modehuset sin webbshop på svenska marknaden, vilket gör det enklare att köpa lyxiga LV-produkter, oavsett var du bor i Sverige.

2010 slog lyxvarumärket upp dörrarna till sin nya flaggskeppsbutik på Birger Jarlsgatan i Stockholm, men från och med nu går såväl ready to wear-kollektioner som märkets lyxiga handväskor, resväskor, skor och accessoarer även att köpa online. Och om du vill få dina initialer ingraverade behöver du inte oroa dig – även den servicen erbjuds i webbshopen och du kan välja mellan leverans till butik eller hem till dörren.

LÄS MER: Allt du vill veta om Louis Vuitton – världens lyxigaste modehus 

Louis Vuittons enda fysiska butik ligger i Stockholm. Foto: Johan Jeppsson/IBL

Louis Vuitton lanserar webbshop i Sverige

De stora modehusen har tagit god tid på sig att lansera e-handel jämfört med kedjorna, men den senaste tiden har det tagit fart. Nu går bland annat Dior, Gucci, Fendi och Louis Vuitton att handla på nätet. Det är via louisvuitton.com som det går att shoppa det sistnämnda märket från Sverige.

 

LÄS OCKSÅ: Nu släpps årets trendigaste matta – av IKEA och Louis Vuitton-designer