Nytt skönhetsideal på catwalken – Caroline Winberg och gravidmagen gör succé

Svenska supermodellen Caroline Winberg är van att göra succé på catwalken, och efter att ha gått Temperley Londons visning på Londons modevecka är hon samtalsämnet på allas läppar.

Brittiska märket Temperley London är en känd favorit för bland andra Kate Middleton, och kanske var det en flört med Kate som fick märket att tänka utanför de vanliga ramarna när de castade modeller till årets visningar. Långsmala modeller är vanligtvis det vi brukar se på modeveckornas catwalks, något som ofta motiveras av att visningskollektionen sys upp i just de smala storlekarna. Men till Temperley Londons visning fanns det plagg med mer vidd i midjan. Två gravida modeller, Caroline Winberg och Jacquetta Wheeler fick nämligen uppdraget att visa höstens kollektion, och magen skulle allt annat än döljas. I en gnistrande paljettklänning och åtsmitande jersey var magen snarare något som lyftes fram.

Hurra säger vi som gärna ser såväl Caroline Winberg som fler skönhetsideal på catwalken.

Gilla oss på Facebook så missar du inte fler liknande artiklar.

 

DU VILL KANSKE ÄVEN LÄSA:

Karen är modeveckans mest inspirerande modell – du kommer förstå varför

9 supermodeller avslöjar sina skönhetsknep (vi vet vilka produkter de använder)!

90-talets stora supermodeller – så lever de nu

Foto: Alloverpress och Elizabeth Holmes

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!