Foto: IBL

Det här hittar du i Oscarsgalans goodiebag (värd 800 000 kr!)

Varje år får de Oscarsnominerade en goodiebag inför galan – och den är inte som vilken goodiebag som helst. I år fylldes lyxgåvan upp till kanterna med produkter av ett värde på hela 800 000 kronor. Här är en del av innehållet!

Den 5 mars är det dags för den 90:e Oscarsgalan, kanske ett av Hollywoods mest prestigefyllda evenemang. Något som brukar dra (nåja, nästan) lika mycket uppmärksamhet som själva galan är goodiebagsen som de nominerade får inför galan.

I 16 år har PR-byrån 

Distinctive Assets delat ut goodiebags till de Oscarsnominerade i kategorierna bästa kvinnliga och manliga huvudroll, bästa kvinnliga och manliga biroll och bästa regissör. Årets innehåll i lådan Everyone Wins är värt dryga 800 000 kronor, med andra ord behöver ingen av de nominerade hänga läpp om det inte vinner statyetten.

Vad sägs till exempel om en 12-nätters resa till Tanzania? Eller en vecka för två på spa? Här kommer en liten del av innehållet i goodiebagen (som var minst sagt högt och lågt).

LÄS OCKSÅ: 25 klänningar vi aldrig glömmer från Oscarsgalan

Produkterna i 2018 års Oscars-goodiebag

En 12-nätters resa till Tanzania från International Expeditions som inkluderar måltider, spa, snorkling, ridning, matlagningskurser och luftballongssafari med champagne.

En handgjord trälåda fylld med 199 kort om positiva handlingar och citat.

Ett set med 10 stycken sminkborstar.

En svävande bluetooth-högtalare.

En handduk att ta bort smink med.

En pepparspray

En veckovistelse för två på spa.

Läppstift som ändrar färg.

Patches som ska absorbera svett under armarna.

Konst från Reian Williams.

Se den fullständiga listan på innehållet här!

Foto: Distinctive Assets.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!