Designsamarbetet som räddar liv

Örjan Andesson axlar manteln från Ann-Sofie Back och designar en kollektion med reflexer i fokus.

Reflexer gör stor skillnad när vi vill synas i vintermörkret, något försäkringsbolaget If vill sätta fokus på genom kollektionen Reflective. Förra året var Ann-Sofie Back först ut med att göra ett designsamarbete och i år står grundare av Cheap Monday och Weekday, på tur.

– Jag gick igång direkt på själva konceptet – en klädkollektion som kan rädda liv. Speciellt med förra årets succékollektion signerad BACK, i åtanke. Det är ett sympatiskt projekt som uppmanar säkerhet för alla. Om jag så bara ser en enda person med reflexbyxorna på stan vet jag att jag har gjort skillnad, säger Örjan Andersson.

Vi kan inte annat än hålla med Örjan och ser fram emot att ta en närmare titt på kläderna som kommer till butik den 6 november. Kollektionen säljs online, på Orjanandersson.com/. I butik säljs den i Stockholm på Åhléns City samt Från Ö till A och i Göteborg på Åhlens City och Ted & Teresa.

 

Jacka i unisexmodell. 1200 kronor.

Keps med stor reflex och logo. 300 kronor.

 Mössa med smal reflex. 400 kronor.

Tröja med tryck, i unisexmodell. 900 kronor. 

Jeans med revär i reflex. 1000 kronor.

Foto: OrjanAndersson.com och If Reflective.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!