Foto: IBL

Alla pratar om Meghan Markles örhängen – här klickar du hem dem

Det nya stilknepet från Meghan Markle gör att hon blir den första kungligheten att bära denna typ av smycke – här hittar du det!

Hertiginnan 

Meghan Markle har blivit en internationell stilikon och hennes stil och kläder väcker uppmärksamhet världen runt. Meghan har flertal gånger ”brutit mot kungahusets moderegler” – hon kom bland annat till drottning Elizabeths födelsedagsceremoni i klänning med korta ärmar och har även gått utan strumpbyxor, något som fått vissa att rynka på näsan.

Nu senast väckte hertiginnan uppmärksamhet igen då hon sågs bära en typ av örhänge som ingen annan kunglighet setts bära förut. Örhänget är långt ifrån klassiska pärlörhängen – det ser istället ut som att hon har tre hål i öronen i stället för ett. Men det är inte det enda speciella med örhänget, det är också ett hållbart örhänge.

LÄS MER: Därför bär Meghan Markle alltid för stora skor (så smart!)

Örhängena är tillverkade av odlade diamanter. Foto: CAMERA PRESS/ROTA / IBL

Örhänget ”Felicity” från märket Kimai är tillverkat i Belgien och består av 18 karats-guld. Diamanterna är syntetiska sådana, vilket är bättre för miljön. De gruvade diamanterna är en påfrestning för miljön då land, vatten och luft ofta blir förorenat under processen att gräva fram diamanterna. Meghans örhängen kostar runt 3 000 kronor – överraskande överkomligt!

Örhängena kostar cirka 3000 kronor. Foto: Tim Rooke/REX/IBL

Klicka hem Meghans smycke – eller två liknande

1. Meghans örhänge från Kimai finns även i roséguld och silver. Läs mer och köp här.

2. Guldgläns från Maria Black. Stick ut i guld. Läs mer och köp här. 

3. Silverstjärnor från Efva Attling. Passar till vardag och fest. Läs mer och köp här. 

3 andra gånger Meghan har burit hållbart och etiskt mode

Meghan har tidigare setts bära juveler från etiska smyckesmärket Pippa Small och vattenflaskor av 100 procent återvunnen plast. Hon har också burit jeans från märket Outland Denim, ett märke som skänker pengar till offer för trafficking. Heja, säger vi!

LÄS MER: Meghan Markles 15 bästa looks 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!