Kronprinsessan Victoria strålar i svensk design – inspireras av stilen

Kronprinsessan Victoria bär eleganta smycken i svensk design som komplettering till en krispigt vit look på de nytagna bilder som släpps inför hennes 40-årsdag. Inspireras av Victorias strålande stil av smycken och plagg.

En serie med nya bilder bilder har släppts på kronprinsessan Victoria i hemmet Haga Slott, där Victoria bor sedan sju år tillbaka, och det är svårt att inte bli tagen. Inte minst av den fantastiska inredningen utan även av Victoria själv.

Fotograf: Erika Gerdemark. Foto: Erika Gerdemark

Kronprinsessan, som vi annars är vana att oftast se i klänning, fullkomligt strålar i vit skjorta, lösa kostymbyxor och vita pumps från Gianvito Rossi. Outfiten matchas med stilrena smycken: kronprinsessans hand pryds av två vackra ringar och örhängena hon bär kommer från svenska Efva Attling.

Inspireras av Victorias somriga stil

Victorias drömlika örhängen är av svensk design och kommer från Efva Attling. Kollektionen heter "Clouds & Stars" och inspireras, som namnet låter, av himlen och dess moln. "En dagdröm med blicken mot en himmel med lätta sommarmoln som passerar", säger Efva Attling själv om inspirationen.

Just de örhängen Victoria bär finns i både rött guld och vitt guld med briljantslipade diamanter. I kollektionen som helhet finns även ringar, halsband och samma örhängen i silver och guld.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!