Artikeln innehåller annonslänkar

Kronprinsessan visar vägen: Fira sommaren i blommig klänning

Kronprinsessan Victoria klär i ljusa, blommiga klänningar – och det gör du också. Damernas Värld guidar dig till bästa köpen just nu.

Kronprinsessan Victoria är en stor älskare av blommiga klänningar, och det är inte svårt att förstå varför. Det är ett klassiskt och vackert sätt att addera färg, och hon klär förstås väldigt bra i det. Vid flera tillfällen har hon valt blommiga klänningar med ljus bas – den kanske vackraste av alla färgställningar. Damernas Värld inspirerades och väljer favoriter i butik med lång och kort ärm. 

Prinsessan Victoria inspirerar: Blommig klänning med lång ärm

Foto: Jessica Gow/TT

Blommig klänning med lång ärm från H&M

En vadlång klänning i skir, vävd kvalitet med inslag av glittertråd som kommer att gnistra i solen. En riktigt ljuvlig klänning som faktiskt saluförs i gravidsortimentet – men som förstås kan bäras av vem som helst. Den är fodrad med en innerkläning. Mer info – köp här (länk till H&M). 

Undervattensblommig klänning med lång ärm från Rodebjer

En underbar undervattensblommig sidenklänning med slitsar på sidorna som gör att klänningen rör sig extra vackert när du rör på dig. Klänningen du tar fram för dina allra finaste fester. Styla upp med klack och ner med flipflops eller sneakers. Mer info – köp här (länk till Rodebjer). 

Blommig klänning med lång ärm från Arket

En ljus blommig klänning med v-ringning som når ungefär mitt på vaden. Lätt bohemisk känsla gör den här tilll en riktig vinnare. Mer info – köp här (länk till Arket). 

Blommig vadlång klänning med lång ärm från H&M

En elegant variant på den blommiga klännigen som håller sig till få färger – det ger ett något mer sobert intryck som vi tycker mycket om. Ryggen är djupt v-ringad – sexigt – och vi gillar de klädda knapparna baktill. Mer info - köp här (länk till H&M). 

Kronprinsessan Victoria inspirerar: Blommig klänning med kort ärm

Kronprinsessan uppvaktas på Victoria-dagen 2019. Klänningen kom från Stenströms. Foto: Mikael Fritzon/TT / TT NYHETSBYRÅN

 

Kortärmad blommig klänning från Il Rosi Midi

Feminin klänning i lekfull design med llätt ballongärm samt ett smockat parti i midjan och med underklänning. Är inte det här en riktig midsommarnattsdröm? Jo, utan tvekan! Mer info - köp här (länk till Wakakuu). 

Blommig klänning utan ärm från Y.A.S.

Blommig klänning i omlott modell med kort ärm. Skön för dagar då värmen är ett faktum och färgkombinationen på printet är fantastiskt fint! Dessutom lätt att styla med kavaj över när inte ärmar tar plats. Mer info – köp här (länk till Åhléns). 

Kortärmad klänning med rosor (på rea!) från Ganni

Vilken pangklänning! De korta ballongärmarna och det stretchiga sidensatin-materialet gör den här till en riktig sexbomb på samma gång som den är så ljuvlig. Dessutom på rea! Mer info – köp här (länk till Wakakuu). 

Blommig klänning med kort ärm från Stenströms

 

Lång klänning med romantiskt blommigt mönster från Stenströms, ett märkesom Kronprinsessan gärna bär. Mer info – köp här (länk till Stenströms).

LÄS ÄVEN Moderedaktören: ”7 snygga sommarskor att fynda på rea just nu”

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!