"Klänningarna är fantastiska"

Hemlighetsmakeriet kring designsamarbetet mellan modekedjan H&M och Lanvin är stort.
Större än någonsin. Redan innan det stod klart vilken designer som skulle skapa en kollektion för H&M, pumpade H&M ut filmer på internet som skulle ge ledtrådar och starta spekulationer.
Och om det spekulerades! 

Damernas.se kunde, redan dagen innan samarbetet offentliggjordes, avslöja vem designern var ...

Också nu, när det står klart att Lanvins Alber Elbaz kommer göra kollektionen, och det bara är några få veckor kvar innan kollektionen släpps i butik, är det samma sorts hemlighetsmakeri. Inga bilder har ännu läckt ut, vilket hör till ovanligheterna. 

Det enda som finns att tillgå är den första rungande trailern, som visas exklusivt här: FÖRSTA TRAILERN: Lanvin + H&M , men också en bakom kulisserna-film från inspelningen av kampanjefilmen för samarbetskollektionen, där du kan se en intervju med supermodellen Natasha Poly som är ansiktet utåt för Lanvin + H&M. 

Och nyfikenheten dämpas inte direkt, när Natasha Poly avslöjar att hon själv definitivt kommer att shoppa plagg ur kollektionen.
"Kläderna är fantastiska. Alla klänningar, kjolar ... alla nyanserna, materialet, allt är fantastiskt. Jag tror helt klart att jag kommer att vara i butik när kollektionen släpps, och jag kommer säkerligen att köpa några saker till mig själv."  

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!