Karolina Skande om modeveckan:

Metros Marcella Mravec och Radarzines Karoline Andersson har sagt sitt. Vad säger då Rodeos Karolina Skande om bästa kollektion på modeveckan, snyggaste plagget och så klart, vem som hon tyckte klädde sig bäst av besökarna?

Entré! Karolina Skande om modeveckan: 

Bästa kollektionen enligt dig? - Rodebjer lyckades imponera trots gigantiska förväntningar. Jag tror att många med mig vill vara en Rodebjer-kvinna kommande höst!

Snyggaste plagg? - Oj vad svårt att bara lyfta fram ett plagg. Mycket har handlat om helheten denna säsong. En siluett, en färgpalett eller ett uttryck. 

Snyggaste accessoar? - Altewai.Saomes kretskortshalsband lyfte verkligen plaggen i kollektionen. De bidrog med det lilla extra som bra accessoarer ska göra.

Vilken visning tyckte du var mest imponerande? - Om man ser till helhet och räknar in allt från kollektionen till modeller till ljud, ljus, styling och lokal måste jag nog säga Filippa K. De har lång erfarenhet av att producera visningar och de håller alltid en imponerande hög nivå.

Kommer du själv satsa på något plagg eller accessoarer? - Ha ha, den personliga shoppinglistan har jag inte riktigt hunnit strukturera upp än. Men, det kommer nog att bli mycket Rodebjer och Filippa K om jag känner mig själv rätt.

Bäst klädda på modeveckan enligt dig? - Columbine Smille, det är omöjligt att missa henne när hon gör entré. Hon har både ett ståtligt yttre och en personlighet som är lätt att attraheras av!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!