Jumperfabriken ♥ Jobs Handtryck

Svenska modeskaparna Jumperfabriken är kända för sin retroinspirerade kläder som fokuserar på kvalitet och klassiska former. År 2012 skapade modemärket klänningar med mönster från den legendariske designern Stig Lindberg, vida känd för sina porslinsmönster. 

Nu har de ett nytt spännande samarbete på gång. Under våren kommer nämligen retroinspirerade plagg med mönster från svenska klassikern Jobs Handtryck ut i butikerna.
Det lilla familjeföretaget Jobs Handtryck från Dalarna har gjort sig kända för sina vackra blomstertryck som de producerat för hand sedan 1940-talet. Det första mönstret att pryda en klänning och en kjol från Jumperfabriken heter ”Stugrabatt” och härstammar från år 1951.

Kika på mötet mellan Jumperfabriken och Dalarnas stolthet Jobs handtryck genom att klicka på bilderna nedan. Missa inte heller tröjan från Jumperfabriken som finns i vår alldeles egna DV-shop, skapad i samarbete med Martina Bonnier.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!