Jason Wu gör budgetkollektion för Target

Som Damernas.se tidigare har rapporterat släpper den New York-baserade modedesignern Jason Wu  en exklusiv kollektion tillsammans med den amerikanska budgetkedjan Target i vår. 

Jason Wu, vars design framförallt kännetecknas för dess stilrena, klassiska form, har sedan starten av hans karriär charmat fashionistas över hela världen. Bland annat Michelle Obama. Och nu är det alltså dags att charma brallorna av det amerikanska folket - allt till en billig peng. 

Budgetkedjan Target har genom åren samarbetat med bland annat Jean Paul Gaultier, Luella Bartley och Zac Posen. I höstas samarbetade Target med modehuset Missoni, något som blev en stor hit. 

Jason Wu för Target-kollektionen, som kommer att innehålla damkläder, väskor och scarfs, släpps i Targets butiker i Amerika och på Target.com  från och med den 5 februari 2012.
Priserna kommer ligga mellan 140-420 kronor.
Tyvärr går inte kollektionen att få tag i från Sverige, men har du vägarna förbi Amerika i början av februari, missa inte detta då!

Efter klicket kan du kika på en sneakpeak-video på  Jason Wus kollekionen för Target. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!