Jason Wu gör brudklänningar

Den New York-baserade designern Jason Wu släpper en kollektion med brudklänningar, exklusivt för Net-a-porter.com i januari 2011. 

Denna älskade designer (Michelle Obama är till exempel en flitig Jason Wu-bärare) är känd för sina klänningar, och använder allt som ofta brudklänningsinspirerade material i sina kreationer. 

Brudkollektionen för Net-a-porter.com kommer att innehålla fem brudklänningar, två hellånga klänningar, en V-ringad med volangkjol i tyll, och den andra har en ärmlös chiffongtopp.
Kollektionen innehåller även två klänningar som slutar ovanför knät, den ena har en kjol av fjädrar och den andra klänningen bär broderier. Den femte klänningen är ärmlös, har ett svart band i midjan och en kjol som går ned till knät. 

Kollektionen för Net-a-porter.com kommer, som det ser ut nu, bara att finnas ett år, och Jason Wu har inga planer på att därefter ge sin in i brudklänningsbranschen. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!