Nu kan du hyra Filippa K's nya kollektion – ett halvår innan den når butik

Vill du stoltsera med att vara först med det senaste, då har du chansen nu när Filippa K hyr ut kollektionen som visades på Stockholms modevecka i går.

Filippa K slår ett slag för uthyrning av kläder genom att utöka satsningen till att även omfatta den sprillans nya och glödheta vår- och sommarkollektionen 2016. Under en månad kan kunder surfa in till Filippa K och hyra ett urval av plaggen för 40 euro, innan plaggen fortsätter sin resa som pressprover.

– Vi tror långsiktigt på uthyrning av kläder och vill utvidga det, men förutom det så är det även ett fantastiskt sätt att få feedback på den nya kollektionen redan innan den kommer till butik, säger Elin Larsson, hållbarhetschef på Filippa K.

För att underlätta för kunden ingår returpåse och du behöver varken tänka på att tvätta eller stryka plagget, det tar Filippa K hand om på plats.

Sedan tidigare har Filippa K erbjudit uthyrning av kläder i tre butiker i Sverige. För 20% av varans pris får du hyra plagget i fyra dagar. Har du gamla Filippa K-favoriter som inte längre används kan du lämna in dem till butiken så får du 15% vid nästa köp.

– Merparten av plaggen som kommer in kan leva vidare, just nu sparar vi dem med förhoppningen att sedan kunna sälja dem vidare i en egen second hand-kanal, säger Elin.

Vill du läsa fler modenyheter? Gilla Damernas Värld på Facebook så missar du ingenting!

Du vill kanske även läsa:

Se senaste modet först av alla – följ med till modeveckan

Proffsets bästa sminkknep från modeveckan – så lyfter du enkelt din makeup

10 trender du vill ha koll på i höstens mode


Foto: Mathias Nordgren

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!