Tjuvkika på höstmodet från H&M Studio (på torsdag släpps det i butik!)

H&M's höstmode 2015 är inspirerat av sport, futurism och en stor del 90-tal. Kan du inte bärga dig tills plaggen når butikerna? Ta då en närmare titt på höstkollektionen här nedan.

HÖSTMODE 2015: Under Paris modevecka intog H&M Grand Palais och skapade en catwalk inspirerad av den första månlandningen. Visningen öppnades med en scen inspirerad av den första kvinnan på månen då kvällens DJ, Caroline de Maigret iklädd silveroverall satte sig i en rymdkapsel. En öppning som liksom hela visningen inte bara satte tonen för futurism och rymdkänsla utan även äkta Girl Power. H&M säger själva att höstkollektionen är inspirerad av futurism och sport, något hela visningen och kollektionen andas, men vi ser även 90-tal och en flirt med det böljande 70-talet som smyger sig in i modebilden redan i vår. Snitten är enkla och raka, mönstren symmetriska och färgskalan kombinerad med klassiskt svart, vitt och grått och färgsprakande i grönt, plommonlila, blått, rött och klart orange. Lager på lager dominerade stylingen, gärna i olika material som stickat, denim och gnistrande paljetter.

Bland modellerna syntes bland andra Kendall Jenner, Gigi Hadid och Edie Campbell med så breda leenden att de smittar av sig!

Foto: DUF

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vill du se hela modevisningen kan du göra det här!

Vill du se mer av modet 2015? Gilla oss på Facebook så missar du inget!

DU VILL KANSKE ÄVEN LÄSA:

Tjuvkika på vårmodet från H&M Studio

5 trendiga väskor att satsa på våren 2015

Tjuvkika på vårens mode från våra svenska designers

Foto: H&M

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!