H&M:s nya varumärke Arket öppnar i Sverige – här kommer butiken ligga

I augusti slås dörrarna upp för Arkets allra första butik på Regent street i London. Nu är det äntligen klart att H&M:s nya märke även kommer att öppna här i Sverige.

Tidigare i våras presenterade H&M nyheten att de startar ett helt nytt varumärke: Arket. Det har redan byggts butiker i London och Köpenhamn och funnits planer att öppna i Tyskland – men nu är det klart att varumärket även kommer att komma till Stockholm.

På Biblioteksgatan 9, granne med &Other Stories kommer det från och med den 1 juni 2018, att finnas tidlösa kollektioner för män, kvinnor och barn och ett noga utvalt sortiment för kök och hem, allt under ett och samma tak. Lokalen kommer även att rymma ett café med rötter i det nya nordiska köket.

LÄS OCKSÅ: Tjuvkika på första kollektionen från H&M:s nya varumärke Arket

– Det känns väldigt kul att vår första svenska butik öppnar just på Biblioteksgatan, där hamnar vi i gott sällskap, säger Managing Director Lars Axelsson.

Arkets butik i Stockholm öppnar våren 2018 men det kommer att finnas online någon gång i höst efter den första lanseringen i London.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!