Tjuvkika på H&M's designsamarbete med Balmain

H&M's designsamarbete med Balmain närmar sig med stormsteg, här är en första tjuvkik!

 

 

 

Redan i samband med att H&M berättade att Balmain var modejättens nästa stora designsamarbete fick vi en tjuvkik på höstens kollektion. Jourdan Dunn och Kendall Jenner gjorde nämligen storstilad entré på Billboard Awards i Las Vegas tillsammans med Balmains chefsdesigner Olivier Rousteing iklädda just Balmain x H&M.

Nyfikna fashionistas har sedan dess fått vänta tills i förra veckan då toppmodellen Gigi Hadid bar en klänning från designsamarbetet. Nu släpper H&M kampanjbilderna och det är inte en överraskning att vi åter får se Jourdan, Kendall och Gigi iklädda H&M x Balmain. Nu tillsammans med en liten tjuvkik på herrkollektionen, här visad av Hao Yun Xiang och Dudley O'Shaughnessy.

Kampanjen som fotograferades av Mario Sorrenti utspelar sig i en futuristisk tunnelbana, där var och en av modellerna leder sitt crew. Tillsammans ska bilderna förmedla en känsla av samarbetets tre ledord; mångfald, attityd och energi.

"När du älskar Balmains värld älskar du även de modeller som är en del av den. Kendall, Gigi och Jourdan är mina vänner och det perfekta valet till kampanjen för Balmain x H&M, sa Olivier Rousteing, creative director of Balmain i pressmeddelandet.

Kollektionen kommer att innehålla såväl damkläder, herrkläder och accessoarer och finns i utvalda H&M-butiker den 5 november.

Är du nyfiken på fler modenyheter? Gilla Damernas Värld på Facebook så missar du ingenting!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!