Happy Socks samarbetar med Terry Richardson

Det glada, svenska strumpmärket Happy Socks, som förgyller allt fler fötter runt om i världen, har tillsammans med kända fotografen Terry Richardson släppt sin fjärde kollektion: Chapter Four. 

Terry Richardson har valt ut elva upcoming talanger, som var och en bär Happy Socks - fast på ett nytt sätt.
Vi är vana att se Happy socks på fötter, men i Terry Richardson kampanj (som han så klart själv har plåtat) figurerar strumporna som byxor, tröjor, toppar och kaninöron. 

Terry Richardson har tidigare fotograferat kända namn som Barack Obama, Lady Gaga, Jared Leto, Marc Jacobs och Kate Moss. Han medverkar ofta stora magasinen som Vogue, Harper's Bazaar och GQ. Han har även plåtat stora kampanjer för H&M, Supreme, Tom Ford och Marc Jacobs. Terry Richardson är ett känt namn som nu sätter sin prägel på Happy Socks. Happy Socks säljs i nästan 50 länder och med den nya kollektionen satsar de ännu mer på att förstärka kvalitén genom att använda sig av en ny förbättrad bomull. 

Hela kollektionen finns på deras hemsida.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins för endast 199 kr. Köp nu!