Gucci lanserar ... bil!

Det italienska modehuset Gucci  firar 90 år som varumärke 2011. Under det dryga seklet har Gucci förgyllt modevärlden med så väl klassiska väskor, som "Bamboo", med sitt bambuhandtag från 1947,  axelväskan "The Jackie", döpt efter Jackie Kennedy  1961, som kläder av högsta kvalité.

Framtida klassiker eller inte? Nu lanseras ... Gucci-bilen!Guccis chefsdesigner Frida Giannini  har tillsammans med bilmärket Fiat gjort en ny design på modellen "Fiat 500" under namnet "500 by Gucci".
Denna klassiska kultbil har fått en ny kostym i vitt eller svart, med Guccis traditionella ränder i rött och grönt som utvändig dekor. Samma signaturränder pryder även säkerhetsbälten, växelspak och mattor inne i bilen.
Som en del av satsningen lanseras, förutom bilen, även väskor, accessoarer och en träningsoverall i utvalda Gucci-butiker.

Bilen kommer att finnas till försäljning i Italien från april 2011 och kostar från 149 500 svenska kronor.

AV: Elin Sunhed

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!