Grattis alla skoälskare – Jimmy Choo öppnar butik i Sverige

Jimmy Choo öppnar sin första Norden-butik i Sverige – och vi vet var den ligger!

Hösten 2018 kommer det brittiska lyx- och accessoarmärket Jimmy Choo till Stockholm. Butiken blir det första i Norden med en yta på drygt 180 kvm på Mäster Samuelsgatan 3. Fokus i butiken kommer att ligga på Jimmy Choo:s koncept av exklusiva skor, väskor och accessoarer och ska bidra till att stärka Bibliotekstan som Skandinaviens främsta shoppingdestination.

— Vi är stolta över att få hälsa Jimmy Choo välkomna till biblioteksstan och som den första butiken i Norden, säger 

Emanuel Westin, chef affärsutveckling Stockholm, Hufvudstaden. Han fortsätter:

— Jimmy Choos nya butik blir ett viktigt inslag i vår strategi att utveckla biblioteksstan till Stockholms självklara mötesplats.

Att Jimmy Choo valt att öppnats på just Mäster Samuelsgatan är för att den gatan påstås vara bäst inom internationellt och svenskt mode tillsammans med restauranger och caféer samlat i en inspirerande miljö. Cartier, Sandro och Lululemon är andra internationella varumärken som öppnar i Bibliotekstan inom kort.

Plötsligt finns en anledning att längta till hösten redan nu!

Följ med Damernas Värld och Martina Bonnier på en shoppingresa till Milano – klicka på bilden för att läsa mer!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!