Glamour och dekadens hos MQ

Klädbutikerna har sedan länge svämmat över av höstplagg. Men det är först nu dagarna blivit kyligare och kvällarna kalla. Det är dags att uppdatera säsongens garderob med nya, inspirerande och härliga plagg. 

Butikskedjan MQ släpper sin höst- och vinterkollektion i början av oktober. De kallar sin kampanj för  Dressed for the occasion. När de skapat linjen har de inspirerats av 1920-talets filmstjärnor och 1970-talets partyprinsessor. Resultatet blev en superkvinnlig och glamourös kollektioktion, fylld av paljetter, broderier och dekadens. 

Höstens hos MQ är välskräddad och färgpaletten visar toner av svart, rött, grönt och blått. De har fokuserat på att ta fram lyxiga t-shirtmodeller, flotta cigarettbyxor och toppar i kraftig spets, allt för att göra säsongen till en stor, glittrande fest.  

Vad tycker ni om kampanjen? Klicka nedan för att se fler bilder. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!