Gina Tricot lanserar skokollektion

Klädkedjan Gina Tricot har gjort sig kända för att presentera ”nya produkter varje dag”. Basplagg blandas med festtoppar, jeans och underkläder i deras drygt 170 butiker runt om i Europa. I höst utökar kedjan sin verksamhet och lanserar sin första skokollektion. Temat för kollektionen är ”fest” och tolv skomodeller kommer att presenteras.

– Vi vill erbjuda alla modeintresserade kvinnor möjligheten att köpa hela sin outfit hos oss. Skor är en given del i varje kvinnas garderob och vi är väldigt förväntansfulla när vi nu tar ett nytt steg framåt, säger Anna Appelqvist, inköps- och designchef i ett pressmeddelande. 

Vi på Damernas.se kan nu visa några av modellerna som kommer att släppas i oktober. Leopardmönstrade klackar, svarta boots och stiletter kommer att finnas till försäljning i utvalda butiker, samt på Gina Tricots hemsida. 

Vad tycker ni om kollektionen?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!