Gina tricot lanserar glasögon

Svenska modekedjan  Gina Tricot fortsätter att designa glasögon. I höst släpper de en en kollektion av glasögonbågar hos optikkedjan Synoptik.
"Bland våra bågar behövde vi något ungt och trendigt till ett bra pris, och vi gillar Gina Tricots bågar väldigt mycket. De passar vår profil", säger Camilla Danielsson på Synoptik.

Gina Tricots designers har valt att blicka bakåt. Den nya kollektionen innehåller mycket färg och klassiska former som pilot, runt och ovalt á la 60-tal. 

Glasögonbågarna är gjorda av metall och plast, och dekorerade med nitar, strass och naturinspirerade mönster. Looken kommer från kvinnliga filmstjärnor och modeikoner, och glasögonbågarna har namn som Gina, Rita och Grace.

Gina Tricots kollektion för Synoptik landar i butik i början av november. Priset för ett par glasögonbågar blir runt tusenlappen.

Rebecka Ljung

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!