Fynda designerväskorna second hand – här är bästa butikerna online

Sugen på den där YSL-väskan som utgick för ett par år sen, eller trånar du fortfarande efter klassiska Chanel 2:55? Eller har du alltid drömt om ett par Louboutin skor? Damernas tipsar dig om bästa och lyxigaste vintageshoppningen – online.

Visst kan man hitta dyra märkesväskor till något bättre pris online. Vintage, pre-owned, eller pre-loved ökar och allt fler butiker dyker upp online. Här hittar du några butiker att spana in!

Vestiaire Collective - vintage från alla världens hörn

Med sex miljoner användare i över 50 länder i Europa, USA och snart även Australien, Hong Kong och Singapore kan du på Vestiaire Collective hitta godbitarna du trånat efter länge. Hos Vestiaire Collective kan du hitta allt från svenska Acne Studios till franska Hermès och Louis Vuitton. Leta efter klassikerna till dig eller kanske till din pojk– eller flickvän. Här inne kan man botanisera i timmar.
Gå in på: www.vestiairecollective.com

Hos Vestiaire Collective synas produkterna noggrant av experter innan de säljs vidare på deras hemsida.

Wilhelmina Vintage - lyxig vintagebutik i Göteborg 

Willhelmina Vintage säljer lyxig vintage från modehusen Louis Vuitton och Chanel. Föredrar du att klämma på dyrgriparna innan så har företaget sin bas i Göteborg.
Adress: Västra Hamngatan 6, 41117 Göteborg.
Gå in på: www.willhelminavintage.se/shop

Fynda i Facebooks köp- och säljgrupper

Hittar du inte det du letar efter? Har du Facebook så kan du även göra riktiga fynd där. I grupperna ”Lyxloppis” och ”Lyxloppis Stockholm” kan du hitta allt från klassiska Chanel-väskor till kläder och accessoarer från Gucci, Saint Laurent, Marc Jacobs och en mängd andra lyxmärken. Är du ute efter en specifik vara kan du också göra en efterfrågan och i många fall – få napp!

Märkesbonanza hos Affordable Luxury

Hos en av Skandinaviens största sajter för vintage kan du hitta både de billigare lyxmärkena och de riktigt dyra – men ändå till ett humant pris om man jämför vad produkterna ligger på i nypris. Onlinebutiken har även ett showroom i Sturegallerian i Stockholm.
Adress: Sturegatan 4c, 114 35 Stockholm
Gå in på: www.affordableluxurys.com

The Vintage Boutique - stort utbud av lyxiga designermärken

Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Celiné och Prada är bara några av alla modemärken som trängs i The Vintage Boutiques onlinebutik.
Gå in på: www.thevintageboutique.se

Fler butiker som säljer märkesväskor och accessoarer online

Delicate Vintage  - länk här  
Sefina Vintage Shop - länk här
Vintage For Stars - länk här  
Sellpy - länk här 

LÄS MER: Guide: Tidlösa designerväskor som är värda att investera i

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!