Fynda budgetkläder från Alberta Ferretti

Amerikanska Macy's är experter på spännande designsamarbeten. Några av dem som satt sin stilsäkra penna på en specialgjort budgetkollektion för Macy's är bland andra Matthew Williamson, Giambattista Valli och nu senast Karl Lagerfeld. 

Nu är det dags för ännu en designer att skapa en kollektion för Macy's, under vinjetten "Impulse". Denna någon är ingen mindre än den italienska designern Alberta Ferretti som vanligtvis står bakom modemärkena som Alberta Ferretti och Philosophy di Alberta Ferretti

Alberta Ferretti har valt att skapa en budgetkollektion för Macy's som huvudsakligen består av klänningar i olika färger och längder. Förutom klänningar hittar du även blusar, linne och kjolar. 

Alberta Ferretti-kollektionen släpps i begränsad upplaga och finns på Macy's från och med 17 april 2012. Priserna ligger mellan 390-950 kr. Tyvärr går inte kollektionen att få tag i från Sverige, men har du vägarna förbi Amerika eller råkar känna någon som ska dit - missa inte detta modetillfälle!

Spana in hela kollektionen Alberta Ferretti för Macy's genom att klicka på bilderna nedan. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!