Fixa looken på stranden – 3 sätt att styla baddräkten

Baddräkten är lika het på stranden som under ett par höga byxor på stan. Vare sig du satsar på klassiskt svart, mönstrat eller en djup skärning guidar Damernas Värld till hur du stylar en komplett look. Alla plagg går självklart att handla direkt i artikeln.

Marika Agestam Cederlund

Look 1: Svep in dig i en lyxig hamamhandduk

Svart är färgen som alltid fungerar, inte minst till stranden. Piffa upp med ett par mönstrade slip-ins och lyxiga örhängen (vem har sagt att man behöver vara medioker på stranden?) och svep in dig i en lyxig hamamhandduk. Hamamhandduken fungerar lika bra till stranden som i hemmet, och nu kan du dessutom handla dem till 20 procents rabatt här i artikeln.

Klicka på plussen i bild eller på produkterna för att handla, utcheckning sker med Klarna.

baddrakt-1

Look 2: Strandklänningen är ett måste i sommar

Dra på dig en sval klänning över baddräkten när det är dags för lunch eller när du bara vill skydda huden från solen. Strandklänningen från By Malina här nedan adderar färger och mönster som vi gärna sveper in oss i sommar. Klicka på plussen i bild eller på produkterna för att handla!

Klicka på plussen i bild eller på produkterna för att handla, utcheckning sker med Klarna.

baddräkt-2

 

Damernas Värld Shopping – Det trendigaste inom mode

. Hos Damernas Värld Shopping hittar du de senaste trenderna och plaggen som aldrig går ur tiden. Vår moderedaktion tipsar varje vecka om utvalda favoriter och exklusiva samarbeten.

Handla säkert med oss. Damernas Värld driver e-handel med Tipser. Betala säkert med Klarna, du väljer själv om du vill ha faktura eller betala direkt. Vid frågor: support@tipser.com, 08-410 344 60.

 

Look 3: Låt baddräkten tala

Denna magiska baddräkt från svenska Demadly talar för sig själv med sin djupa snörning och sitt leopardfärgade mönster. Matcha med ett par stilrena sandaler, strandväska, och toppa looken med kaxiga solglasögon från Efva Attling.

Klicka på plussen i bild eller på produkterna för att handla, utcheckning sker med Klarna.

baddräkt-3

[adSpace placement="manual"]