Shoppa finaste kashmirtröjorna just nu – perfekta för långa sommarkvällar

Finns det något bättre än en lång sommarkväll på balkongen i en varm, mjuk tröja med god dryck och härligt sällskap? Inte enligt oss i alla fall. Martina Bonnier tipsar om kashmirplaggen du kommer att älska i många år – som du just nu kan köpa till 20 procents rabatt direkt här i artikeln.

Få material andas en sådan lyx och exklusivitet som kashmir gör – den som väl investerat i ett plagg vet att det är svårt att nöja sig med annat. Damernas Världs chefredaktör Martina Bonnier har valt ut sina favoriter från svenska Pillowtalk, som Damernas Världs läsare kan shoppa med 20 procents rabatt. Rabatten är tidsbegränsad till och med 4 juni 2017, så passa på!

Karin Ramberg och Filippa Johansson.

Karin Ramberg och Filippa Johansson är tillsammans hjärtat bakom Pillowtalk som fokuserar på plagg i kashmir och sängkläder i äkta egyptisk bomull. Vi tog oss ett "pillowtalk" med duon för att prata kashmir och något det mjuka materialet går hand i hand med – nämligen mys!

Klicka på plusset i bild eller direkt på produkterna för att handla. Utheckning sker med Klarna.

pillowtalk sommar

Kashmir kan hålla en livstid om det behandlas med kärlek

Varför är det värt att investera i ett kashmirplagg?

– I en tid av masskonsumtion är det inte bara snällt mot dig själv utan även mot miljön att ha färre men bättre plagg. Vi har alltid själva varit kvalitetsmedvetna och värdesatt tidlös, avskalad design. Ett kashmirplagg kan hålla en hel livstid om det bara behandlas med lite kärlek.

Njut av nuet – vinn livskvalitet

Att kashmir kan hålla en livstid är något som både syns och känns i materialet. Pillowtalks kashmirplagg är stickade i 96-procentig kashmirtråd av A-kvalitét (den högsta) och OEKO-TEX certifierade.

Man kan ju se det som en vardagslyx att bära ett kashmirplagg. Hur gör ni för att fånga nuet och lyxa till det i vardagen?

– Pillowtalk, som är namnet på vårt företag, betyder kuddsnack. Pillowtalk handlar just om en känsla av njutning att stanna kvar i. Vi älskar att vakna upp en söndagmorgon och ligga kvar i sängen i svala sängkläder och känna ljuset som skiner in genom fönstret. Eller att dricka ett gott glas med sina vänner i sommarsolen. Helt enkelt njuta av nuet, och vinna livskvalitet.

Klicka på plusset i bild eller på produkterna för att handla, utcheckning sker med Klarna.

pillowtalk sommar 2

Vilka ingredienser behöver man för en lyckad myskväll tycker ni?

– Ett sällskap man trivs med, en härlig matlagningsstund, ett gott glas vin och inga måsten. Och en kashmirtröja förstås!

[adSpace placement="manual"]

Så får du till den perfekta myskvällen – Martina Bonnier tipsar 

En hemmakväll behöver inte betyda noppriga mjukisbyxor och ostbågar framför datorn. Det något alldeles speciellt över hemmakvällar där man ansträngt sig lite extra och skapat en riktigt mysig stämning. Damernas Världs chefredaktör Martina Bonnier har valt ut sina favoritprodukter som gör hemmakvällen precis sådär härlig som man vill ha den!

Klicka på plusset i bild eller direkt på produkterna för att handla. Utheckning sker med Klarna.

Gosa till balkongen med härliga, mjuka kuddar och tänd doftljus. Emma Fällman är en av Sveriges mest begåvade illustratörer som med sina unika fågelmönster gör kuddar som är minst lika snygga som mysiga.

Vad behövs mer då för en lyckad myskväll? Inte mycket – det härliga ligger i det enkla. Ta en lång och varm dusch, smörj in dig med härligt doftande duschkräm – och njut sedan av kvällen med härlig musik, mat och sällskap. Doftljusen "Kissable cheek" luktar som en ljuvlig sommarkyss och kommer i ett fint set om två: en vårig rosa färg och en i trä.

Klicka på plusset i bild eller direkt på produkterna för att handla. Utheckning sker med Klarna.

MYSA1

Klicka på produkterna för information om pris och återförsäljare.

LÄS OCKSÅ: Snygga träningskläder och vegansk hudvård – shoppa exklusivt med Damernas Värld!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!