EMMA WIKLUND FORTSÄTTER BLOGGA PÅ DV

Nu står det klart! Modellen Emma Wiklund, som har gästbloggat på Damernas.se under januari och februari, kommer att fortsätta blogga. 

Du kommer att fortsätta blogga på Damernas.se, fick du blodad tand? - Ja det fick jag verkligen. Det blir lite som ett gift det där med att blogga.

Vad har varit roligast med att blogga för DV? - Att få "småprata" om olika saker, få kommentarer av de som läser och att få skriva om saker som jag tycker om. Det är också lite kul hur man plötsligt börjar se sin omvärld ur ett "bloggperspektiv". Aha, det här kan jag skriva om ...

Vad kan vi vänta oss i bloggen framöver? - Det har varit dåligt med Angry Birds ... Får se om jag hinner med lite mera av dem under sportlovet. Annars blir det nog en salig blandning av vardagen. Jobb, resor, prylar, träning, högt och lågt.  Jag tror det kommer att variera beroende på vad som händer. Och så hoppas jag kunna få lite frågor av läsarna om vad dom vill att jag ska skriva om. 

SPANA IN EMMA WIKLUNDS BLOGG HÄR

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!