Elin Kling för Guess by Marciano

Som vi berättat tidigare här på Damernas.se, är stilikonen och bloggaren Elin Kling aktuell med en kollektionen för Guess by Marciano. I dag släpps de allra första bilderna på samarbetet och det är en svettig historia vi får ta del av. Kampanjen är nämligen plåtad i öknen i Joshua Tree.

Elin Klings kollektion för Guess by Marciano består av 33 delar. Bloggaren har ritat samtliga plagg tillsammans med modedesignern Paul Marciano.

– Det kändes självklart att göra min egen kollektion för Guess by Marciano. Jag har alltid varit ett stort fan av Guess, dess historia och Pauls arbete. Särskilt efter att ha träffat honom och hört honom prata om kampanjerna och hans kärlek till varumärket. Bara två dagar efter att jag gått igenom arkiven på Guess hade jag gjort färdigt nästan alla skisser, säger Elin Kling i ett pressmeddelande. 

Plaggen finns till försäljning på NK från och med den 23 november 2012. 

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!