Dyrberg/Kern för Bik Bok

Nu är det dags att presentera veckans första designsamarbete. Det är klädkedjan Bik Bok som gått samman med de danska smyckestillverkarna Dyrberg/Kern

– Alla tidigare gästsamarbeten som Bik Bok har gjort har varit med olika kläddesigners. Den här gången ville vi ta det ett steg längre och visa att Bik Bok är så mycket mer än bara kläder, säger Bik Boks inköpschef René Hogsted i ett pressmeddelande.

Dyrberg/Kerm har jobbat mycket med kontraster när de tagit fram kollektionen. Det råa materialen möter den eleganta formen. Stora ringar med glittrande detaljer, breda armband med rosmotiv och chandelierörhängen är vad vi kommer att få se. 

– Vi såg chansen att få göra smycken till förmånligare priser till en bredare kundkrets som gillar att se klä upp sig och se glamorösa ut, säger chefsedesignern  Gitte Dyrberg.  

Kollektionen kommer att finnas till försäljning på Bik Boks butiker från och med mitten oktober. Vad säger ni, är detta något ni vill bära på höstens alla fester?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!