DV utlyser första modebloggstjänsten

Damernas värld utlyser den första modebloggstjänsten i Sverige! 

Denna "nya" yrkesgrupp har kommit att spela en stor roll i modedebatten. Men modebloggen har aldrig tidigare erkänts som ett riktigt yrke och som den faktiska profession som modebloggen faktiskt är. Istället har modebloggen hamnat under etiketten "fritidssyssla" och viftats bort som ytligt trams, detta trots att det finns mängder av skickliga modebloggare i Sverige som tjänar bra på sitt modebloggande,  har byggt upp ett varumärke från scratch och de facto skapar opinion genom sin modemakt. 

Modebloggare är numera tunga namn inom modevärlden, men trots detta är modebloggen fortfarande inte "fin" nog att vare sig debatteras i de fina salongerna eller erkännas som ett yrke.
Tills nu. 

Damernas värld vill ändra på synen kring detta, i mångt och mycket kvinnliga yrke, och utlyser därför Sveriges första modebloggstjänst. 

LÄS MER HÄR

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!