Diana Orving gör armband för jämställdhet

Svenska designern Diana Orving är känd för sina vackra draperingar och experimentella stil. Nu har hon ett spännande och viktigt projekt på gång tillsammans med Kooperation Utan Gränser. Hon har skapat ett pärlarmband i samarbete med massaikvinnor i Tanzania. 

Kooperation Utan Gränser är en biståndsorganisation som arbetar för att ge människor verktyg att själva ta sig ur fattigdom.
Många massaikvinnor i Tanzania livnär sig på att tillverka hantverk och smycken, som de reser runt till olika marknader för att sälja. Köper du Diana Orvings armband hjälper du till att förbättra deras situation, och stödjer samtidigt Kooperation Utan Gränsers kampanj för ett jämställt bistånd, där minst 50 procent av svenskt bistånd ska gå till kvinnor.

Armbanden kostar 100 kronor och säljs på www.jamstalltbistand.se.  På kampanjsidan kan du även ge ditt stöd genom att skänka en plats i din statusrad på Facebook. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!