Designade plagg säljs till förmån för Världens Barn

Är du sugen på en ny höstgarderob med fina nya byxor, en skinnjacka eller en stickad tröja? I så fall bör du spana in detta.

Världens Barn anordnar nämligen, för andra året i rad, en utförsäljning där de säljer provkollektioner från svenska och internationella modemärken. Designade plagg från bland annat The Local Firm, V Ave Shoe Repair, Stylein och Minimarket kommer att finnas till försäljning. Musikern Daniel Adams-Ray, programledaren Carolina Gynning och skådespelerskan Noomi Rapace med flera, har även bidragit till utförsäljningen, genom att skänka ett plagg ur den egna garderoben. 

Under utförsäljningen kommer du att kunna fynda billiga jeans, skor, koftor, klänningar och mycket mer. Och det bästa av allt – pengarna som samlas in går oavkortat till Världens Barn. Du kan alltså med gott samvete bege sig till Kammakargatan 11 i Stockholm, lördagen den 29 september 2012, då utförsäljningen äger rum.  Projektet har även en webbshop där du kommer att kunna handla plagg över nätet. Handeln i online-butiken startar den 20 september 2012. 

Är det inte ett fint initiativ så säg? 

Foto: Kristian Löveborg
Bilder från: Filippa K a/w 2012

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!