Foto: IBL

Därför bär Meghan Markle alltid för stora skor (anledningen är så smart!)

Kanske har du märkt märkt att stilikonen och prinsessan Meghan Markle ofta bär för stora skor. Vi vet varför.

Damernas Värld

Brittiska hertiginnan och tillika stilikonen Meghan Markle har länge inspirerat med sina oklanderliga looks, inte minst med den fantastiska brudklänning som hon bar till bröllopet med prins Harry. Klassiska klänningar, hattar och kappor i mjuka färgskalor har skapat en signaturstil som får varumärken att sälja slut så fort Meghan väljer att bära deras plagg. Men Meghan har inte bara en god smak i fråga om stil, hon har även många smarta stilknep i rockärmen. 

Ett av dem är att hon alltid bär för stora skor, i alla fall när det kommer till klackskor. 

Meghan Markle i märkbart stora skor. Foto: IBL

– Det finns inget värre än obekväma skor, och när Meghan bär klackar i flera timmar kan fötterna dessutom svullna. Svullnaden kan orsaka skavsår, och i det långa loppet liktornar, något klackfantasten Victoria Beckham ryktas lida av, säger modeexperten Harriet Davey till The Sun.

Prinsessan Meghan använder sig av ett smart knep för att undvika skavsår. Foto: IBL

Med tanke på att vi ofta ser Meghan i klackar på kungliga sammanhang kan vi förstå valet av att vilja undvika skavsår till varje pris. Men frågan vi ställer oss är hur skorna kan sitta ordentligt på foten när de är för stora?

Där har Meghan ytterligare ett knep, hon lägger nämligen bomull längst fram i skorna. När fötterna sedan börjar svullna upp tar hon enkelt ut bomullen – och fortsätter kvällen utan problem. Smart!

LÄS MER: Meghan Markles (billiga!) skönhetsprodukt hon alltid har i väskan

AV: Alicia Franzén och Marika Cederlund.