Copenhagen Fashion Week: Svensk designer bakom By Malene Birgers höstkollektion FW21 – se den här!

När ett av Danmarks mest välkända modemärken, By Malene Birger, visar sin nya höstkollektion kan vi ana ett svenskt stråk i den tidigare mer färg- och mönsterglada märket. Och det är en svensk designer som står bakom den. Se By Malene Birgers höstkollektion 2021 här.

By Malene Birger har i dag en svensk vd (läs en intervju med vd Ellen Dixdotter här) och även en svensk designchef (de är dessutom syskon) i Maja Dixdotter. Det är inte utan att det märks att det danska märket som tidigare var kända för sina mönster och applikationer har gått mer åt det nordiskt skandinaviska med lugnare färgskala och mindre utsmyckningar. På By Malene Birgers sajt kan du förbeställa några av de styles som visades under Copenhagen Fashion Week och som du ser här. 

Jag vill att kvinnor som bär våra kläder ska känna sig bekväma, medvetna och starka – allt fångat i vårt bohemiska minimalism-universum. – Maja Dixdotter, Head of Design

Se lookerna från By Malene Birgers höstkollektion FW21 här: 

LÄS ÄVEN: Se ytterligare höstkollektikoner här: 

House of Dagmar

Stine Goya 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!