Columbine Smille om modeveckan:

Hon har rankats "bäst klädd" av ett flertal modeveckan-besökare. Och inte undra på. Den stilfulla  Columbine SmilleStyle by, gjorde entré på modeveckan i hellång trenchcoat, och vårens trendigaste påsväska i plast från Jil Sander.
Själv hyllar Columbine bland annat Agnes Braunerhielms stil under modeveckan ...

Bästa kollektionen enligt dig?- Jag blev helt tagen av eufori efter Rodebjers visning, precis som många andra. Färgkombinationerna där olika nyanser av rött mötte cerist kändes helt rätt och plaggen var så där lyxigt bärbara, precis som när Rodebjer är som bäst.

Snyggaste plagg?- Den blåa jackan och silverbyxorna från Beckmansstudenten Camilla Morath.

Snyggaste accessoar?- Samtliga väskor från Rodebjer står högt i kurs hos mig.

Vilken visning tyckte du var mest imponerande?- Filippa K höll ju en oerhört välarrangerad visning där både lokalen och det fantastiska ljusinsläppet bidrog till ett starkt intryck av kollektionen som för mig, personligen, var betydligt finare än vårens kollektion.

Kommer du själv satsa på något plagg eller accessoarer?- Den vita klänningen med brodyr och fransar från Altewai.Saome ska jag definitivt försöka investera i!

Bäst klädda på modeveckan enligt dig?- Caroline Skjelbred och Agnes Braunerhielm.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!