CAROLINE WINBERG

Caroline Winberg är Sveriges mest framgångsrika fotomodell någonsin. Hon kan bocka av så gott som alla branschens prestigeuppdrag. Supermodellen från Sollentuna har prytt omslagen på världens största modemagasin och gjort reklamkampanjer för exempelvis Versace, Armani, Chloé, Valentino och Dolce & Gabbana. I höstas gick Caroline dessutom den statusfyllda Victoria Secret-visningen i New York för inte mindre än sjätte året i rad.

Nu är hon aktuell i filmen Limitless med Robert de Niro och Bradley Cooper, ett drama om en drog som öppnar alla sinnen och förvandlar en loser till en hänsynslös vinnare. 

När Caroline är på ett kort Sverigebesök för att göra en mode- och omslagsfotografering för Damernas Värld, berättar hon om filmrollen, livet i sitt glastorn i Soho och framtiden ...
Dessutom visar hon upp sommarens minimalistiska mode i ett stort modereportage i Damernas värld. Allt detta i nya numret av Damernas värld. 

Av: Fia Tegnér (styling) och Gertrud Dahlberg (intervju)   
Foto: Ewa-Marie Rundquist 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!