Bondromantik och lerbruna naglar

Kitsch, bondromantik och lerbruna naglar känns rätt just nu.

1. För hemmabrukJag vill gärna glida omkring hemma i elegant sidenpyjamas. Jacka, 629 kr, och byxa, 449 kr, från Princesse Tam Tam. 

2. Söt romantikGnetiga små blomtryck på söta bondromantiska klänningar är giltigt även för damer i storstaden. Bomulls- klänningen är ett fynd från Lindex, 249 kr. Kombinera helst med sliten jeansjacka och gymnastikskor.

3. Flygande doktorerFick häromdagen två gamla Balenciagaklänningar i perfekt skick av min styvfarmor. Klänningarna, som hon köpte på 1980-talet, är en oslagbar gåva från en kvinna som varit viktig för mig hela livet. Sedan många år tillbaka är hon ordförande för svenska hjälp-organisationen AMREF Flying Doctors. Därför bär jag gärna silverarmbandet, designat av Eva Personne för AMREF, 350 kr, från Svenskt Tenn. Det känns bra att pengarna hjälper Afrikas allra fattigaste.

4. Lackat och klartDags att välja säsongens nagellacksfärg och den är något så intressant som lerbrun och kostar 25 kr, från Depend Cosmetic.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins för endast 199 kr. Köp nu!