Klicka hem kändisarnas favoritsmycken – exklusiv astrokollektion för Damernas Värld

Caroline Svedboms smycken har gjort henne till kändiselitens favorit: Prinsessan Sofia har burit dem och Charlotte Perrelli lät dem glittra ikapp med sin bröllopsklänning. Nu kan du också bära Caroline Svedbloms smycken – för Damernas Värld har Caroline designat en exklusiv kollektion med örhängen, där varje smycke representerar ett stjärntecken.

Caroline Svedbom har hyllats för sina färgglada smycken som hon själv beskriver som feminina, tidlösa och glamourösa.

– Min inspiration kommer väldigt naturligt eftersom jag ofta gör det jag själv saknar i mitt smyckeskrin. Ofta tänker jag ”användbara smycken med det extra”. Smycken som passar på kontoret, på en speciell tillställning, festen eller på beachen, säger Caroline Svedbom.

Charlotte Perrelli och prinsessan Sofia i örhängen signerade Caroline Svedbom.

För Damernas Värld har Caroline Svedbom tagit fram en exklusiv astrokollektion. Alla smycken är handgjorda med Swarovskikristaller och silver- eller guldpläterad nickelfri mässing.

– Varje droppörhänge är en modifiering av zodiakstenarna som symboliserar alla tolv stjärntecken. Varje stjärntecken har sitt eget örhänge, säger Caroline Svedbom.

Vattumannen = Ametist, Fiskarna = Aquamarine, Väduren = Kristall, Oxen = Emerald, Tvillingarna = Light Amethyst, Kräftan = Ruby, Lejonet = Peridot, Jungfrun = Sapphire, Vågen = Rose, Skorpinionen = Citrine, Skytten = Light Turquiouse, Stenbocken = Garnet (Crystal Copper).

Är du sugen på ett par av Caroline Svedboms astroörhängen? I Damernas Världs webbshop hittar du den exklusiva kollektionen. Klicka här för örhängena i silver, och här för örhängena i guld!

 

Nyfiken på astrologi och horoskop? Gå vår onlinekurs i astrologi!

Lär dig tolka ditt eget och andras horoskop!Förstå hur stjärntecken och stjärnhimlen påverkar oss! Med astrologen  Margareta Hedin som kursledare.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!