Anna Dello Russo skapar accessoarkollektion för H&M

Stoppa pressarna! Nu står det klart att den expressionistiska stilikonen, moderedaktören för japanska Vogue och modebloggaren,  Anna Dello Russo, skapar en kollektion med accessoarer för den svenska modekedjan H&M

"Det känns väldigt spännande att medverka i det här projektet, eftersom det är första gången H&M samarbetar med en moderedaktör. Det är ett tecken på en ny utveckling inom modet, och jag känner både stolthet och ödmjukhet inför uppgiften. Min strävan har varit att skapa unika accessoarer och som stylist vet jag hur viktigt det är för att sätta personlig prägel på en outfit. Jag hoppas att den här kollektionen ska uppmuntra till en extravagant och mer modeinspirerad vardag", säger Anna Dello Russo. 

Samarbetskollektionen mellan H&M och Anna Dello Russo innehåller smycken, solglasögon, väskor och skor, och bär en stark känsla av Anna Dello Russos extravaganta och fullkomligt modetokiga karaktär.
Kollektionen landar i butik och på Hm.com den 4 oktober 2012. 

Se fler bilder genom att klicka på bilderna nedan. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!