Anna Bergendahl

Melodifestivalen och låten This is my life gjorde Anna Bergendahl känd för hela svenska folket. Iförd en skir klänning, sneakers och en gitarr spelade hon sig rätt in i våra hjärtan. I kväll är det åter dags att äntra scenen men nu som representant för Sverige i Eurovison Song Contest. Vi passade på att ställa några frågor till henne.

 Under melodifestivalen blev du omtalad för din unika look, hur kom det dig att du valde att matcha en skir klänning med sneakers?Jag gillar sneakers, jag har alltid gått i det och känner mig bekväm i det.

Hur skulle du själv beskriva din stil?Jag gillar mycket olika kläder och att kombinera och blanda, alltifrån jeans och gympaskor till klänning och högklackat.

Vad får vi se för scenkläder i kväll?Jag kommer att ha en ny klänning i ungefär samma stil och som är gjord av samma designer, (Zetterberg reds anm) svarta tights, röda sneakers och ett nytt diadem i håret. Så ni kommer att känna igen mig. :-)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!