Amber Le Bon för Karen Millen

När Karen Millen släpper sin vårkampanj är det ingen mindre än coola Amber Le Bon som är ansiktet utåt. Amber Le Bon är dotter till den ikoniska modellen Yasmin Le Bon och Simon Le Bon sångaren från Duran Duran så nog har hon det i blodet. Hon har tidigare synts i amerikanska Vogue, brittiska Vogue och Harpers Bazaar och är definitivt någon att hålla ögonen på. I Karen Millens kampanj är hon klädd i feminina klänningar, blomsterprydda tryck och ljusa vårplagg. Och hennes bästa stiltips för våren? De kommer här.

Amber Le Bon, vad kommer du du att bära i vår? - I vår kommer jag att köra på monokroma vibbar och matcha plagg som leggingsen i fuskläder från Karen Millen-kampanjen med tunna skjortor. Jag kommer även bära grovstickade tröjor (det allra bästa när man vill ha det mysigt) och på kvällarna kommer jag satsa på klänningar med digitala tryck.

Spana in Amber Le Bon i för Karen Millen genom att klicka på bilderna nedan. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!