Artikeln innehåller annonslänkar. Mer info

10 cocktailringar som gör dig vackrare och gladare!

En cocktailring är det snabbaste sättet att bli välklädd – och den har en humörhöjande effekt även när du arbetar. Damernas Värld berättar mer, och ger dig tio utvalda cocktailringar som både gör dig stiligare och gladare.  

Damernas Värld
Skådespelaren Demi Moore med cocktailring från Cartier. Foto: Marion Curtis/Starpix/REX / TT NYHETSBYRÅN

Som namnet antyder var cocktailringar från början tänkta att användas till festliga tillfällen som cocktailpartyn, premiärer och vernissager. I dag använder många kvinnor cocktailringar som en modeaccessoar även till vardags, inte minst nu när vi så ofta tittar ner på våra händer över arbetslivets tangentbord kan det ha en minst sagt humörhöjande effekt. En vardagsklädsel kan på sekunden få en lite mer uppklädd känsla med en iögonfallande ring på ett av fingrarna – då behövs inga andra smycken och du är aldrig nedklädd, eller felklädd.  

Elegant guldpläterad cocktailring från Pearls for Girls

Klicka på bilden och kom direkt till cocktailringen.

Så tjusig ring som lyfter stämningen en massa härliga nivåer. Höjden på ringen är över en centimeter och den är full av gnistrande handinfattande Cubic Zirconia-stenar och är nickelsäker. Mer info och köp här (länk till Pfg Stockholm).

Elegant drottninglik cocktailring från Ioaku

Klicka på bilden och kom direkt till cocktailringen.

En fantastisk och lyxig ring. Det består av en vacker resin sten omfamnad av Swarovski-kristaller som skapar ett fantastiskt skimmer i sin helhet.  Nickel-, bly- och kadmiumfritt. Finns även i grått, brunt och blått och lyckas med den där perfekta balansen mellan dramatisk och sofistikerad. Kap! Mer info och köp här (länk till Åhléns).

Stilren men otroligt maffig ring från Edblad

Klicka på bilden och kom direkt till cocktailringen.

En ring som verkligen är elegant och otrolig maffig på samma gång – och i det klassiska smyckesutförandet ”knuten”. En stilren favorit som blir effektfull till vardags och slående till fest. Damernas Världs favorit! Nickelsäker. Mer info och köp här (länk till Edblad). 

Slät och elegant cocktailring från Sophie by Sophie

Klicka på bilden och kom direkt till cocktailringen.

Ofta tänker man att en cocktailring ska gnistra, och det gör den ofta, men en slät och överdimensionerad ring har också en cocktailringeffekt – men kanske något mer sobert elegant. Den här cocktailringen är en av de bästa i genren. Mer info och köp här (länk till Wakakuu). 

Cocktailring för ditt lillfinger från CBYC

Klicka på bilden och kom direkt till cocktailringen.

Varför låta cocktailringen fastna på någon av mittfingrarna? Nä, lillfingern är minst lika trendig – om inte trendigare - att smycka. Vi älskar den här ljuvliga ringen! Finns i silver med svarta stenar och även silver med vita stenar. Mer info och köp här (länk till Wakakuu). 

Trendig cocktailring med strasslänkar från Glitter

Klicka på bilden och kom direkt till cocktailringen.

Guldfärgad statementring med korsade strasslänkar av små glasstenar. Dess trendiga korsmönster skapar just den där pricken över i-et som en cocktailring har som uppgift att bidra med till din outfit. Mer info och köp här (länk till Glitter). 

Kungligt snygg cocktailring från Lily and Rose

Klicka på bilden och kom direkt till cocktailringen

Wow wow wow säger vi om den här guldpläterade ringen i mässing med små stjärnor och gnistrande Swarovski-kristaller. Nickelsäker och justerbar diameter, bredd 1,5 cm. Mer info och köp här (länk till Ellos). 

Blå cocktailring från Cos

Klicka på bilden och kom direkt till cocktailringen.

En cocktailring beöver inte vara i metall – tvärtom finns det verkligen utrymme för nya idéer. Den här blå släta, maffiga ringen gör jobbet och sätter lite färg. Tänk så snyggt till en mokrom outfit i, säg, svart eller vitt! Mer info och köp här (länk till Cos). 

Cool cocktailring med leopardmönster från Pearls for Girls

Klicka på bilden och kom direkt till ringen.

Coolare ring får du leta efter! Nickelsäker ring full av Cubic Zirconia-stenar i ett superfint leopardmönster. Habegär deluxe! Mer info och köp här (länk till Pfg Stockholm). 

Maria Nilsdotters klassiska kloring 

Klicka på bilden och kom direkt till cocktailringen

Maria Nilsdotters ring i form av en maffig klo har blivit en svensk klassiker – i guldpläterat silver blir den extra lyxig (finns även i silver). Går att sätta på valfritt finger och är justerbar – samt ger attityd till allt du har på dig! Mer info och köp här (länk till Wakakuu).  

LÄS ÄVEN Kronprinsessan Victorias favoritdesigner: ”5 smycken alla ska ha i sin basgarderob”