Sarah Jessica Parker säljer sitt exklusiva townhouse i New York

Sarah Jessica Parker och Matthew Broderick säljer sitt hus i New York, ett boende som till och med Carrie Bradshaw hade blivit avundsjuk på.

Nu kan ett lyxigt townhouse i New York bli ditt. Det är Sarah Jessica Parker och Matthew Broderick som säljer sitt Brownstone-hus från 1846 i Greenwich Village, New York. Huset med sex sovrum, sju öppna spisar, en privat terass och trädgård är i sig själv ett riktigt drömboende, men att tillgång till en concierge och dörrvakt ingår gör inte saken sämre.

Nu är det på marknaden och av bilderna nedan kan vi bara konstatera att det hade passat riktigt fint som kuliss i en av Sex and the Citys lyxiga scener. Men smakar det så kostar det, prislappen ligger på cirka 152 miljoner kronor.

Är du intresserad av att slå till säljs lägenheten genom Douglas Elliman, hela annonsen hittar du här:  http://www.elliman.com/new-york-city/20-east-10-street-manhattan-dajhfqz Foto: Gotham Photo Company / www.elliman.com  samt Alloverpress.com

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!