Noah och Allie kommer tillbaka – "Dagboken" blir tv-serie!

Det var inte över! Och det är fortfarande inte över! Nu ska kärlekshistorien mellan Noah Calhoun och Allie Hamilton återuppstå.

Elva år har gått sedan Ryan Gosling och Rachel McAdams fick alla biobesökare att gråta till filmen ”Dagboken – Jag sökte dig och fann mitt hjärta”. Nu är det dags att ta fram näsdukarna igen. Det romantiska dramat ska bli en tv-serie.

Enligt tv-bolaget The CW som ska producera serien kommer den följa ”den romantiska resan mellan de två förälskade huvudkaraktärerna Noah och Allie när de är i början av sin blomstrande relation och bygger sina liv och sin framtid i en värld av rasistisk politik, ekonomiska orättvisor och sociala regler efter andra världskriget i slutet av 1940-talet i North Carolina”.

Det är inte klart vilka skådespelare som kommer att spela Noah och Allie, men det verkar (tyvärr) inte bli Ryan Gosling och Rachel McAdams.

– Vi har inte gjort pilotavsnittet än, men jag tror inte att vi kommer att få se det äldre paret – vad som hände med dem. Men saker förändras och vi är precis i början av utvecklingsstadiet, säger Mark Pedowitz som är chef på The CW.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!