Exklusiv förhandsvisning av Beginners

Oliver (Ewan McGregor) träffar Anna (Mélanie Laurent) bara några månader efter att hans pappa Hal (Christopher Plummer) gått bort i cancer. Förälskelsen fyller Oliver med minnen av pappan, som vid 75 års ålder kom ut som homosexuell efter att ha mist sin fru efter ett långt äktenskap. Hals nya liv som gay blev på samma gång omtumlande och fantastiskt, inte minst då han träffade en yngre älskare, men också för att far och son kom varandra nära för första gången. Något som nu får största betydelse för Olivers känslor för Anna Filmen är inspirerad av regissören Mike Mills egen pappas levnadshistoria.

Förhandsvisning tisdag 5 juli 21.00.

Insläpp från 20.30 på följande biografer:

Stockholm - ParkGöteborg - BioPalatsetMalmö - Filmstaden StorgatanUppsala - Filmstaden

Mot uppvisandet av en utskrift av den här kupongen/sidan erhålles två biljetter. Biljetterna släpps 27 juni på respektive förhandsvisningsbiograf under ordinarie öppettider. I Stockholm släpps biljetterna på Filmstaden Sergel, Filmstaden Söder, Filmstaden Kista och biografen Saga. 

Obs! Begränsat antal biljetter. Först till kvarn gäller...

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!