Foto: Balazs Kovacs

Så ger nya Instagram dina bilder nytt liv

Vår favoritapp uppdateras med nyheter som gör att vi längtar till solnedgångar och sommar-selfies!

Vår favorit-app Instagram ligger verkligen inte på latsidan, vi har knappt hunnit vänja oss vid de senaste filtren innan bildjätten nu släpper en uppdatering. De nya funktionerna är vältajmade med den svenska våren. I hög tid för att vi ska börja fotografera solnedgångar och selfies i kvällsljus kommer en funktion som kan färgsätta bilderna. Effekten blir att en "vanlig" solnedgång kan kryddas med färgstarka nyanser.

För alla oss som älskar den lite fadade looken som vintage-bloggare gjort till ett signum finns det nu alla möjligheter att tona ner på kontraster och svärta genom funktionen fade.

Instagram började redan i höstas att lägga i en högre växel i produktutvecklingen av appen, då först och främst genom att införa möjligheten vi alla väntat på – att redigera våra poster, allt om det kan du läsa här.

De nya funktionerna finns redan till Android version 6.19.0 och släpps i dagarna för Apples iOS version 6.10.0.

Är du ett lika stort fan av Instagram som vi så glöm inte att klicka dig vidare in till Damernas Världs Instagram, där får du följa livet bakom kulisserna på Sveriges största – och bästa – modetidning!

Du vill kanske även läsa:

10 instagramkonton en fastionista bara måste följa – härlig inspiration utlovas

10 fantastiska Coco Chanel-citat som kommer att göra din dag lite mer fabulous

9 saker som forskningen bevisat gör oss lyckligare – gör du redan dem?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!