Charlotte Perrelli rörs till tårar på resan i Moçambique

Charlotte Perrelli och hennes söner grips av de livsöden de får möta när de besöker Unicef i Moçambique.

Just nu är Charlotte Perrelli i Maputo, Moçambique. Tillsammans med sina pojkar besöker hon Unicef och får ta del av hjälporganisationens arbete i landet. De träffar familjer som bor i fattiga områden, skolor och barnhem. Barnen ska bland annat få dela ut fotbollar, hopprep, pennor, kritor, ballonger och block i skolan, i kampen för att uppfostra och lära nästa generation hur viktigt det är att dela med sig.

Charlotte bloggar flitigt från resan och skriver bland annat:

"Mitt hjärta blöder. Som ni kanske minns så har jag fadderbarn både i Kenya och på Philippinerna. Jag har besökt flera olika ställen i Kenya… Nairobi, Rakwari och Mombasa. Jag har hunnit se en hel del och varje öde är jobbigt och speciellt men det här idag tar priset. När man möter barn så blir utsattheten så påtaglig… De kämpar med näbbar och klor för överlevnad. Varje dag är en kamp."

Charlottes inslag visas på Humorgalan på TV4 den 1 maj, men redan nu kan du följa Charlottes resa i bloggen http://charlotteperrelli.damernasvarld.se/

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!