Foto: IBL/montage

Beyoncé har släppt ett nytt album OCH en dokumentär

Queen B är känd för att överraska sina fans. Och nu har hon gjort det igen. I samband med att hennes dokumentär släpptes på Netflix, kom även ett nytt album.

Emelie Lindblom Dalén

Första gången Beyoncé släppte en "överraskningsskiva" var 2013. Nu har hon gjort det igen! I samband med att hennes musikdokumentär Homecoming: A Film by Beyoncé släpptes på Netflix, kom även plattan Homecoming: The Live Album ut på streamingtjänster, som till exempel Spotify.

Skivan Homecoming är en liveskiva från superstjärnans uppmärksammande spelning på Coachellafestivalen förra året. Skivan innehåller hela 40 spår, varav många är livelåtar. Det finns också en helt ny låt med albumet: Before I Let Go.

Dokumentären går att ses på Netflix nu, och streamingtjänsten skriver såhär om dokumentären:

Homecoming är en närgången skildring av Beyoncés historiska framträdande på 2018 års Coachella som hyllade Amerikas traditionellt ansedda svarta högskolor och universitet. Homecoming visar den känslosamma resan från kreativt koncept till kulturell rörelse där naturligt filmmaterial varvas med intervjuer som beskriver förberedelserna och det starka syftet bakom hennes vision”

Se trailern till Beyoncés dokumentär Homecoming:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=fB8qvx0HOlI

 

LÄS MER: Meghan Markles hudterapeut: Beautyprodukten du måste använda varje dag