Alicia Keys designar sneakers för Reebok

Artisten Alicia Keys släpper sitt nya album Girl on fire, i november. Innan dess har hon dock ett helt annat uppdrag. Hon ska nämligen lansera en skokollektion tillsammans med Reebok.

Alicia Keys kallar sig själv för en riktig "sneaker-girl". Hon har använt Reeboks så länge hon kan minnas och nu har hon varit med och designat sin egen kollektion för märket. Freestyle Hi, Freestyle Dubble Bubble, Classic Nylon Slim och Princess är några av modellerna som stjärnan satt sin prägel på. Svarta skor med nitar och ...pianotangenter är vad vi kommer att få se. Alicia Keys är ju inte bara designer, hon är ju pianospelande artist också. 

Om man är intresserad av att möta hösten i ett par Keys-sneakers, så måste man dock bege sig till Footlocker i Usa. Det är nämligen bara där de kommer att finnas till försäljning. Vad säger ni, packar ni väskan och tar en tur?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr. Köp nu!